Introductie

Er wordt gereden in groepen van maximaal 7 personen op 1 instructeur. De trainingen worden geheel verzorgd en kunnen op aanvraag worden aangepast(vervoer eigen motorfiets, huur motorfiets buitenland, etc).

De trainingen in Duitsland gaan van start vanuit Hömberg, een dorpje nabij Nassau met uitzicht op het Taunusgebergte. Hotel Taunusblick is te bereiken in maximaal 5 uren, ligt op ongeveer 200 km van de grens.

Het hotel is ingesteld op motorrijders (en wandelaars), prima faciliteiten en stallingsruimte voor de motoren. Het eten, drinken en slapen is op zijn Duits, prima dus!

Het is een prachtige uitvalsbasis voor mooie en leerzame motorritten.

  • 3 dagen
  • 450 kilometer
  • / Inclusief ontbijt
  • / Inclusief overnachtingen
  • / Inclusief ontbijt en diner
599,-

Locaties & dagschema

Bergtraining Duitsland
1

Dag 1: Donderdag

De dag van aankomst, een donderdag, wordt na een welkomstwoord, kamerindeling en na een heerlijke lunch, gebruikt voor een korte (kennismakings-)rit in de omgeving om alvast in de stemming te komen. Deze zal ongeveer 3 uren duren.

2

Dag 2: Vrijdag

Zaterdag gaan we richting het Eiffelgebergte, denk aan Bad Münstereiffel. Die dag zal de rit ongeveer 250 km lang zijn.

3

Dag 3: Zaterdag

Zondag is de laatste dag van de training. Die dag gaan we met name de omgeving van de Moezel verkennen, denk aan bekende plaatsen als Cochem, Daun.

4

Dag 4: Zondag

Maandagochtend wordt weer huiswaarts gegaan.

Bergtraining Duitsland

Doe dit tijdig en verzeker een plek.

Uw gegevens


Informatie m.b.t. inschrijving

Met verzending van dit formulier levert u informatie aan, waarna met u contact word opgenomen voor een reservering. Pas dan is uw reservering definitief.

email phone