Introductie

Er wordt gereden in groepen van maximaal 8 personen op 1 instructeur. De trainingen worden geheel verzorgd en kunnen op aanvraag worden aangepast(vervoer eigen motorfiets, huur motorfiets buitenland, transport van vliegveld naar locatie).

Reismethode: Per motor (al dan niet op aanhanger). Individueel of groepsgewijs naar bestemming reizen.

De trainingen in Oostenrijk, Tirol, gaan van start vanuit Unterperfuss, een dorpje gelegen in het Ötztal tussen Innsbruck en het Olympische wintersportplaatsje Seefeld, aan de voet van de mooie Stubaier Alpen, met prachtig uit- en vergezichten. Het hotel Post in Sautens is te bereiken in ca 10 uren, ligt op ongeveer 1000 km van huis.

Ook is het mogelijk op een prima motorvriendelijke camping te overnachten in eigen tent! De camping (Branger Alm) ligt op loopafstand van het Gasthaus en restaurant.

Het is een prachtige uitvalsbasis voor mooie en leerzame motorritten. Vanuit Unterperfuss zit je binnen enkele minuten al op de mooiste bergwegen in het Inntal, Oetztal, in het Stubaital. Bekende plaatsen als Sölden, Maut, Landeck nodigen uit tot veel rijplezier en leermomenten. Ook de Dolomieten liggen binnen bereik. Via de Brennerpas rijd je er zo heen en zit je weer in een andere wereld. Bekende passen als Timmelsjoch, GrossGlockner liggen in de route en worden zeker aangedaan!

  • -3 dagen
  • / Begeleid door KNMV instructeur
  • / Inclusief overnachtingen
  • / Inclusief ontbijt en avondeten
999,-

Locaties & dagschema

Bergtraining Oostenrijk
1

Dag 1: Donderdag

De dag van aankomst, een donderdag, wordt na een welkomstwoord, kamerindeling en na een heerlijke lunch, gebruikt voor een korte (kennismakings-)rit in de omgeving om alvast in de stemming te komen. Er zal een route worden gereden via het Sellraintal naar Kühtai, door naar Ötz en dan weer terug. Deze rit zal ongeveer2,5 uren duren.

2

Dag 2: Vrijdag

De volgende dag, vrijdag, wordt er een pittige rit gereden van ca 350 km. We starten dan om 09.00u en zijn dan eind van de middag weer terug. Deze dag zal met name de Oostenrijkse kant van de Alpen worden bezocht, gebied in de driehoek Innsbruck-Oberstdorf-Obergurgl. (Zillertal, Vorarlberg, Oetztal).

Prachtige omgeving met dito verrassende wegen en vergezichten!

3

Dag 3: Zaterdag

Zaterdag gaan we de Dolomieten verkennen, de rit zal ruim 300 km lang zijn, waaronder een wat langere aanrijroute via de Brennerpas. Via de Dolomieten (Brunico, Cortina d’Ampezzo) waarbij de GrossGlockner het hoogtepunt zal zijn, komen we dan weer terug in Oostenrijk en gaan we via Zell am See terug naar de startplaats.

4

Dag 4: Zondag

Zondag rijden we weer een mooie route, iets korter dan de woensdag, maar minstens even indrukwekkend. We gaan via Ötz naar Sölden richting Timmelsjoch, precies op de grens van Oostenrijk en Italie. Vervolgens rijden via een prachtige route (mooie bochten en natuur!) over de Brennerpass terug naar de startplaats.

5

Dag 5: Maandag

Op maandag gaan we de omgeving Seefeld, Garmisch –Partenkirchen (D) verkennen en gaan we via de Fernpass en Holtzleitensattel weer terug naar de startplek.

6

Dag 6: Dinsdag

Dinsdag is de dag van vertrek, op eigen gelegenheid.

Inschrijven

Uw gegevens


Informatie m.b.t. inschrijving

Met verzending van dit formulier levert u informatie aan, waarna met u contact word opgenomen voor een reservering. Pas dan is uw reservering definitief.

email phone